Inhalere cannabis olie

I dag diskuterer både forbrugere og eksperter i hede debatter, om hvilken metode til indtagelse af cannabis, som er den mest effektive. Der blev udarbejdet en sammenligning om hvorvidt rygning eller fordampning, var mindst skadelig. Artiklen refererer til en fremhævelse af fordampning, som den mindst skadelige.

Ofte, er det egentlige cannabismiddel også brugt til sygdomme som kræft, og har en modvirkende effekt på udbredelsen af kræftceller. Også mod epilepsi skulle “vidundermidlet” have opnået positive virkninger. I mange internationale studier er den positive effekt af cannabis på uhelbredelige sygdomme blevet påvist. Blandt andre positive effekter, så har det vist sig at særligt CBD har en antiinflammatorisk virkning, og flere aktive brugere af cannabis olie, har ligeså rapporteret om en lindring af deres kroniske smerter.

Har du lyst til at prøve CBD? Klik her for at gå til shoppen

Ryge cannabis olie

Den mest velkendte metode til indtagelse af cannabis, er rygning. Her er særligt den såkaldte “joint” (en cigaret, hvor tobak blandes med cannabis) det mest populære valg. Rygning af produktet, kan dog ikke forhindre kemikalier og kulbrinte, da en joint stadigvæk indeholder tjære, der går igennem kroppens system. For folk, der benytter cannabis af medicinske årsager, så kan rygningen have en negativ indvirkning. Ifølge eksperter, er 80% af de stoffer der frigives under forbrændingsprocessen ikke cannabinoider. Det vil sige, at 80% af alle frigivne aktive ingredienser hverken favoriserer en effekt på psyken eller medicinsk.

Dampe cannabis olie

Til sammenligning, så ses der ingen store ulemper ved at dampe hampeekstrakter. Her opvarmes cannabinoiderne af planten til kogepunktet, og den resulterede dræning har derved det ønskede indhold. Hampen fordampes fuldstændig ved en temperatur på 150 grader Celsius, og dets molekyler udvikler sig til en damp, som du indånder.

Måske har du hørt om en “fordamper” før. Denne enhed, omdanner væsentlige ingredienser af forskellige urter til aromatiske dampe ved opvarmning. Oprindeligt blev fordamperen udviklet til brug ved aromaterapi, hvor de essentielle olier kunne optages gennem dampen.

Grundet fraværet af røgen, så forhindres frigivelsen af giftige stoffer som tjære, benzin eller andre skadelige kemikalier. Under indånding absorberes ingredienser i cannabis olien gennem slimhinderne i luftvejene.

For at opnå det bedst mulige resultat omkring denne proces, så anbefales det at være opmærksom på udvælgelsen af det pågældende produkt. Dertil også, være særligt opmærksom på temperaturen og brugsmulighederne ved en fordamper, da der er stor forskel mellem de forskellige fordampere.

Køb din CBD-olie her